A leeg A
Gids Betaalbare Vakanties 2014

Gids Betaalbare Vakanties

Adressen bijeengebracht

Als je een krappe beurs hebt, schiet er vaak weinig of geen geld over voor vakantie. Het vakantiegeld gaat nogal eens op aan het dichten van de gaten die er eerder zijn gevallen. De dure en verre reizen die een deel van de Nederlanders zich kunnen permitteren, zijn voor mensen met een minimuminkomen zelden weggelegd. Toch hebben ook zij – juist zij! – de behoefte om eens een poosje de dagelijkse zorgen te vergeten en er lekker uit te gaan. Vakantie is geen overbodige luxe. Iedereen kan dit van tijd tot tijd goed gebruiken om bij te tanken.

Er zijn in Nederland organisaties, clubs en individuen die weten dat er behoefte is aan goedkope manieren om toch een vakantie te hebben of eens een dagje uit te kunnen. Zij bieden daarvoor mogelijkheden aan. Wij zijn in de loop van de tijd steeds meer van die mogelijkheden op het spoor gekomen. Het is inmiddels een goede traditie om dat aanbod te bundelen in de Gids Betaalbare Vakanties.

De lijst in deze gids is ongetwijfeld nog niet volledig. U kunt zelf ook aanvullingen zoeken in uw eigen plaats. Er zijn soms diaconieën of andere instellingen die een aanbod hebben.

Wij zijn als uitgevers van deze gids niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en de prijs van de vakanties uit het overzicht. Wij bundelen slechts de informatie. Verdere navraag en het boeken van vakanties kunt u doen bij de aanbieders, waarvan de adresgegevens in deze gids te vinden zijn.

Niet alle aanbod in de gids is spotgoedkoop. Er zijn ook wat mogelijkheden die net iets meer kosten. We willen niet teveel keuzes vóór de lezer maken. Kijkt u zelf kritisch naar de kwaliteit en prijzen en vraag aanvullende informatie aan de aanbieders van vakanties.

Overigens zijn er soms mogelijkheden om een tegemoetkoming in vakantiekosten te krijgen. Een paar fondsen waar dat aangevraagd kan worden zijn ook in deze gids vermeld. Voor mensen met een handicap of chronische ziekte zijn er vaak nog extra mogelijkheden voor een tegemoetkoming in kosten.

Aan het eind van elk hoofdstuk zijn 'wwweetjes' toegevoegd: links naar websites die op de een of andere manier tips hebben over betaalbare vakanties.
Wij hopen dat wij u met al deze informatie een rijke bron van mogelijkheden bieden om een betaalbare vakantie of uitje te vinden. Wij wensen u heel veel vakantieplezier!

De gids voor 2014 verschijnt niet in druk. Hij is alleen als pdf-document te downloaden.

  • Klik hier om de Gids Betaalbare Vakanties 2014 te downloaden.
  • Klik hier voor een korter bericht over de gids
  • Klik hier voor de 'WWWeetjes': een pagina met tal van nuttige links naar sites over betaalbare vakanties.
  • Klik hier voor een afbeelding van de voorkant van de gids, in hoge resolutie (5 Mb).
  • Wilt u het met iedereen of een groep in een netwerk delen, klik dan op één van onderstaande knoppen:Naar de top van de pagina

Naar startpagina project Gids Betaalbare Vakanties

Naar overzichtspagina projecten

 

 

Gids Betaalbare Vakanties 2014
Gids Betaalbare Vakanties 2014